Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Joanna Αλιφραγκή: Iδιοκτήτρια εργαστηρίου “Joanna & Nέλλυ Αλιφραγκή”

Σας λυπεί που η τέχνη σας τείνει να εκλείψει;

Ναι, είναι λυπηρό που δεν υπάρχουν πλέον τεχνίτες, ώστε να συνεχίσουν αυτήν την κατασκευή, κυρίως των παπουτσιών. Είναι πλέον όλα βιομηχανοποιημένα και εισάγονται στην Ελλάδα από χώρες του εξωτερικού.
 

Γιατί να επιλέξει κάποιος ένα χειροποίητο παπούτσι και όχι ένα εργοστασιακό;

Το χειροποίητο παπούτσι είναι σαφώς καλύτερο από το εργοστασιακό, γιατί είναι κατασκευασμένο βάση αναγκών του κάθε χορευτή, ηθοποιού ή ακόμα και σε ερασιτεχνικό επίπεδο και προσαρμοσμένο στην ανατομία του κάθε πέλματος χωρίς να προκαλεί καταπόνηση και δυσμορφία στα οστά του πέλματος, όπως παραδείγματος χάρη κότσι. Επίσης τα υλικά δεν περιέχουν τίποτα συνθετικό, άλλα αποτελούνται από δέρμα, βαμβάκι και ξύλο, συστατικά της φύσης που αφήνουν το πόδι να αναπνέει.

 

Tι άλλο μπορεί να βρει κανείς στο κατάστημα σας;

Στο κατάστημα μας μπορεί κάποιος να βρει παπούτσια για όλα τα είδη χορού και ό,τι αφορά την ένδυση τόσο στο κομμάτι του χορού όσο και στο κομμάτι του αθλητισμού, όπως κορμάκια για ενόργανη, ρυθμική και ακροβατική, ενώ κατόπιν παραγγελίας κατασκευάζονται κοστούμια παραστάσεων για όλα τα είδη χορού από μπαλέτο μέχρι oriental και πόλε dancing.

 

Επιτυχία παρά την κρίση. Πως το επιτυγχάνετε αυτό;

Η κρίση σίγουρα έχει πλήξει και εμάς. Ωστόσο ο πελάτης επενδύει τα χρήματα του στα προϊόντα μας, γιατί ξέρει ότι αγοράζει ποιότητα, η οποία αντέχει στο χρόνο και δεν χρειάζεται να ανανεώνει τις αγορές του δυο-τρεις φορές το χρόνο, όπως γίνεται με την κακή ποιότητα που χαλάει αμέσως. Ενώ και εμείς με τη σειρά μας προσαρμόσαμε τις τιμές μας καθοδικά στις ανάγκες της εποχής μας.

 

Ποια είναι τα «best sellers» σας από άποψη πωλήσεων.;

Τα παπούτσια παραδοσιακών χορών αποτελούν σίγουρα το κορυφαίο προϊόν μας, όπως και τα παπούτσια ταγκό, άλλα και τα δερμάτινα παπούτσια μπαλέτου σε συνδυασμό με τα βαμβακερά κορμάκια μαθήματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ WWW.GREECIOUS.GR